Actualitate, Cultura, Locale, Stiri

”Stagiunea cu Skepsis 2019” continuă la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia!

Grupul Skepsis vă invită Joi, 10 Octombrie, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor la spectacolul „Ursul”, după A.P.Cehov.

Proiectul cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2019” propune publicului ultimele spectacole din acest an. După seria de spectacole în aer liber prezentate în cadrul programului de vară, toamna ne readuce la sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

”Ursul” este unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul trupei. Un spectacol care ne vorbeşte despre jocul dragostei, despre jocul întâmplării, despre eternul conflict bărbat-femeie și despre conflictul inerior dintre ceea ce simţim şi ceea ce gândim, ceea ce spunem și ceea ce facem … ne resemnăm sau învingem?… Pana fină a marelui dramaturg rus trasează subtil un răspuns prin Ursul – o piesa în care amprenta specifică autorului este evidentă.

Biletele (10 lei preț întreg/ 5 lei pentru elevi, studenți, pensionari) se găsesc începând de Marți, 08 Octombrie, la Secretariatul Caei de Cultură a Studenţilor între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2019 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 octombrie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...