Actualitate

Stagii de pregătire Google for Education la Liceului Teoretic Teiuș

Prin intermediul cadrelor didactice, Liceul Teoretic Teiuş participă în această perioadă la stagiile de formare Google for Education.

Prin acest program profesorii vor dobândi abilități de utilizare a instrumentelor online în educație. Aplicațiile Google for Education sunt instrumente ce pot fi utilizate în mod gratuit în procesul de învățământ, în procesele administrative din școală, precum și în comunicarea cu părinții și comunitatea. Formarea este gratuită și asigurată de formatorii și liderii locali Google – ne psun reprezentanţii Liceului Teoretic Teiuş.

La stagiile de formare organizate de Junior Achievement România s-au înscris 49 de cadre didactice din învățământul preprimar, primar, gimnazial și liceal.

Junior Achievement România este o organizație non-profit, care are drept scop să inspire şi să pregătească tânăra generaţie pentru a reuşi în carieră și viață prin încurajarea iniţiativei, profesionalismului şi dezvoltării unor competenţe esenţiale pentru viaţa personală şi profesională.

„Utilizând aplicațiile Google împreună cu elevii, procesul de învățământ va urma calea firească a evoluției tehnologiei informaționale, iar învățarea va deveni mai atractivă pentru elevi și evaluarea mai facilă pentru cadrele didactice”, a declarat dir. adj. Marius Cosmin Pintea.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...