Evenimente, International, Sport, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Sportivă legitimată la CS Unirea Alba Iulia, locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15

Bogdan Laura Alexia, legitimată la Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia, a obținut locul 5 la Campionatul Balcanic de Judo – copii U 15, la categoria 48 de kilograme, după ce s-a luptat pentru medalia de bronz.

Primele locuri, la această categorie, au fost ocupate de sportivi din Grecia, Kosovo și Bulgaria. Campionatul s-a desfășurat în perioada 13-17 iunie, în Macedonia, la Skopje. Au participat sportivi din 11 țări: Albania, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Grecia, Muntenegru, Macedonia de Nord, România, Serbia, Kosovo, Turcia și Cipru.

”Considerăm că locul obținut de sportiva Bogdan Laura Alexia este unul foarte bun. Apreciem eforturile și sacrificiile depuse atât în Macedonia, cât și în perioada premergătoare acestei competiții”, a spus directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan.

Laura Alexia este antrenată de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Sportiva a avut ocazia să participe la această competiție internațională grație rezultatelor bune obținute pe plan național. În urmă cu câteva săptămâni ea a obținut argintul în Finala Campionatului Național U 15.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2019

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...