Actualitate, Sanatate, Social

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba: Servicii de Medicina muncii la tarife foarte bune

spital-mic-2Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, oferă servicii de Medicină muncii la cele mai mici tarife şi în cel mai scurt timp de aşteptare. Află care este oferta Spitalului din Alba Iulia:

Conform Legii 319/2006 prvind normele securităţii în muncă şi a HGR 355/2007 cu completările aduse prin HGR 1169/2011 privind supravegherea medicală a lucrătorilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, oferă următoarele servicii de medicină muncii la cele mai mici tarife şi cel mai scurt timp de aşteptare, după cum urmează:

Fişă medicală pentru angajare şi control medical periodic:

– examen clinic general pe aparate şi sisteme + încheierea fişei de aptitudini – 15 LEI

– examen clinic general pe aparate şi sisteme + încheierea fişei de aptitudini ( pentru persoanele juridice cu mai mult de 10 angajaţi ) – 10 LEI

– examen psihologic la recomandarea medicului de medicină muncii – 25 LEI

Pentru serviciile medicale suplimentare (de laborator, radiologice), specificate în fişele medicale din HGR 355/2007, tarifele se regăsesc pe site www.spitalalba.ro la secţiunea „UTILE – Tarife servicii medicale”.

În funcţie de structura organizatorică a fiecărui angajator se va face o ofertă detaliată pentru pachetul de servicii medicale recomandate de medicul de medicină muncii.

Reaminitim obligaţiile angajatorilor conform legislaţíei în vigoare:

-H.G.R. 355/2007 art. 6 – Angajatorii din orice domeniu de activitate, atât din sectorul public, cât şi din sectorul privat, sunt obligaţi să respecte reglemetările în vigoare privind supravegherea sănătăţii lucrătorilor.

-Legea 319/2006, art.13, lit. j – Angajatorul este obligat să angajeze numai persoane care, în urma examenului medical şi, după caz, a testării psihologice a aptituinilor, corespund sarcinii de muncă pe care urmează să o execute şi să asigure controlul medical periodic şi, după caz, controlul psihologic periodic, ulterior angajării.

Pentru contractare servicii de medicină muncii, vă rugăm să vă adresaţi Directorului Financiar Contabil Ec. Diana Mârza, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, Bld. Revoluţiei nr. 23, ţel. 0258820825 interior 131, 252, ţel. 0721326560.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 septembrie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...