SEBES ALBA
Social, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Speromax – Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru a ajuta pacienții cu scleroză multiplă!

15 martie este data limită până la care poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit către Asociația SM Speromax Alba, susținând persoanele suferinde de scleroză multiplă. Sumele astfel obținute vor fi folosite pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de zi cu zi ale pacienților cu SM din județul Alba.

Potrivit prevederilor Ordinului nr. 1931 din 26 aprilie 2018, privind plata contribuțiilor sociale, poți direcționa cota de 3,5% pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat, în condițiile legii. Astfel, poți alege să redirecționezi o parte din impozitul care ajunge la stat, către Asociația SM Speromax Alba și, implicit, către pacienții care suferă de scleroză multiplă. Aceast demers nu implică cheltuieli suplimentare din parte angajatului sau angajatorului, reprezintând o cotă din impozitul pe care statul o oprește obligatoriu și o redistribuie oricum serviciilor sociale.

Procedura este simplă. Formularul, precum și instrucțiunile de completare a acestuia, le poți găsi pe site-ul www.smalba.ro. După completarea lui, acesta trebuie depus la circumscripția fiscală de care aparțineți și/sau la sediul Asociației SM Speromax Alba între orele 08:00 – 16:00.

De mai bine de 11 ani, Asociația SM Speromax Alba reușește să furnizeze servicii de calitate, pliate pe nevoile reale ale pacienților cu scleroză multiplă. Sprijinul din partea comunității este esențial pentru punerea în practică a tuturor proiectelor asociației.

Distribuie Acum

11 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice