Evenimente

Spectacole gratuite oferite de Teatrul de Păpuși „Prichindel” tuturor copiilor din centrele de zi, din așezămintele sau casele de tip familial din județul Alba

albaalba

Teatrul de Păpuși „Prichindel” continuă seria programelor și proiectelor pe care și le-a propus spre implementare. Unul din aceste proiecte este intitulat sugestiv ”Gesturi pentru toți” și face parte din programul PRICHINDFEST.

Prin acest proiect Teatrul de Păpuși „Prichindel” și-a propus, împreună cu Consiliul Județean Alba, ca până la finele acestui an să ofere lecții de teatru și spectacole gratuite tuturor copiilor din centrele de zi, din așezămintele sau casele de tip familial din județul Alba.

Primii care se vor bucura de acest proiect vor fi beneficiarii Centrului de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sf. Maria” din Alba Iulia.

Aceștia vor putea urmări spectacolul „Turtița lăudăroasă”, regizat de Laura și Adam Boboc.

Fiecare spectacol va fi urmat de o lecție de teatru, în cadrul căreia vor fi prezentate păpușile și modalitățile de mânuire a acestora, interpretare, dar și discuții pe marginea poveștii.

The post Spectacole gratuite oferite de Teatrul de Păpuși „Prichindel” tuturor copiilor din centrele de zi, din așezămintele sau casele de tip familial din județul Alba appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

4 iunie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...