Actualitate, Sport, Stirea Zilei

SORIN CORPODEAN: Îl susţin pe Cristi Petropulos la şefia AJF ALBA

Astăzi Sorin Corpodean a susţinut ultima conferinţă de presă din calitatea de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Alba.
Fostul mare arbitru internaţional declarat că nu renunţa la şefia AJF Alba dacă nu era decizia Curţii de Apel Ploieşti prin care a fost condamnat l 4 ani cu suspendare, durata termenului de încercare majorată de la 7 la 8 ani în dosarul mită pentru arbitrii.

Corpodean a declarat astăzi că îl susţine la alegerile din 3 aprilie pentru şefia AJF Alba pe Cristian Petropulos, în prezent secretar al AJF ALBA.

„Îl susţin pe Cristian Petropulos la alegerile pentru şefia AJF Alba. Dacă nu era decizia Curţii de Apel echipa formată în aceşti ani la AJF Alba mergea mai departe încă cel puţin trei ani. Experienţa îl recomandă pe Cristi, îndeplineşte toate condiţiile. A foat alături de mine şi AJF în orice moment trup şi suflet iar postura din care candidează, cea de secretar paote fi un avantaj în contextul relaţilor cu conducătorii de cluburi. Nu vreau să vorbesc de posibilii contracandidaţi ai lui Cristian Petropulos” a declarat Sorin Corpodean.

Deocamdată la AJF Alba nu s-a înregistrat nici un dosar pentru alegerile pentru conducerea forului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...