Evenimente

Sorin Câmpeanu:”Finalul semestrului al doilea se decalează două săptămâni și vacanţa de primăvară se prelungeşte cu două săptămâni!”

eduedu

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu a anunțat faptul că finalul semestrului al doilea se decalează două săptămâni și vacanţa de primăvară se prelungeşte cu două săptămâni. În urma acestei decizii se mută două săptămâni din vacanţa de vară în vacanţa de primăvară. Astfel, semestrul al doilea nu se va încheia pe 18 iunie, ci se va încheia pe 2 iulie.

„Pentru ca perturbările să fie minime ministrul a propus o vacanţă de primăvară care să înceapă în data de 2 aprilie până în data de 4 mai care va cuprinde perioada Sărbătorilor Pascale, atât cele Catolice cât și cele ortodoxe.

”În acest fel, perioada lunii aprilie, care este cea mai critică din perspectivă epidemiologică, va beneficia de o scădere a mobilităţii prin acordarea acestei vacanţe în tot sistemul de învăţământ preuniversitar”, a explicat ministrul Câmpeanu.

The post Sorin Câmpeanu:”Finalul semestrului al doilea se decalează două săptămâni și vacanţa de primăvară se prelungeşte cu două săptămâni!” appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...