Actualitate, Politica, Stiri

SORIN BUMB: „Demagogia are chip: Omul Marilor Gogoşi”

30.Sorin BumbSorin Bumb, unul dintre vicepreşedinţii PDL Alba, îl ia din nou la ţintă pe liberalul Florin Roman, vicepreşedinte al CJ Alba.

„Politica este o artă şi ca orice artă, presupune o serie de adaptări şi reglaje fine. Când însă modificările se petrec la un interval de câteva luni şi presupun adevărate răsturnări de situaţie, nu mai putem vorbi de politică, ci doar de demagogie. Este şi cazul autointitulatului Om al Marilor Proiecte, care a trecut, în ultimul timp, prin nişte schimbări considerabile, petrecute ciclic, la un interval de câteva luni.

După ce, la început, a pozat în mare ecologist şi s-a legat cu lanţuri de copacii din Parcul Custozza, s-a transformat apoi în mare om de cultură şi promotor al internaţionalismului lansând conceptul Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană. Nici asta nu a ţinut mult şi a apărut o nouă jucărie: Cinematograful 3D, completat ulterior cu Bazinul Olimpic, care încă revine la suprafaţă, ca o idee fixă. Colac peste toate – autostrăzile! Fie că vorbim de racordarea Cugirului la autostradă, fie că vorbim de noua Autostradă Sebeş-Turda, aceste ptroiecte se transformă mereu. La fel ca şi promotorul lor, Omul Marilor Proiecte, care cu fiecare zi ce trece, se transformă în Omul Marilor Gogoşi!

Din păcate, din toate acestea nu a rămas decât povestea! Văzând că nu mai merge cu campania negativă şi agresivă de până acum, Omul Marilor Gogoşi a schimbat tactica: căpuşează proiectele realizate de alţii, încercând să-şi lege numele de munca altora pentru a obţine capital electoral.

Este regretabil faptul că totul a devenit o mare piesă de teatru, un fals grosolan făcut cu scopul de a câştiga capital electoral. Dându-şi seama că nu va putea avea niciodată realizările celor de care încearcă să-şi lege numele, a ales să facă exact ceea ce face şeful lor din USL – Victor Ponta – să-şi pună numele pe munca altora!

Cazul la care vreau să mă refer direct este cel al Centrului Multifuncţional de Sănătate de la Ocna Mureş, unde, am aflat acum două zile că, dacă n-ar fi fost Omul Marilor Gogoşi, nimic nu ar fi fost şi nu ar mai fi posibil. Deşi acest proiect a fost demarat când Omul Marilor Gogoşi nici nu visa la judeţul Alba, fiind ocupat să-şi numere banii din consiliile de admnistraţie, proiectul fiind demarat de Preşedintele Dumitrel şi de actualul Pimar Silviu Vinţeler, cu ajutorul Senatorului Alexandru Pereş, vedem acum prin presă cum totul s-a făcut sub atenta coordonare a Omului Marilor Gogoşi. Mai mult chiar, aflăm că acest proiect nu va avea nici o şansă de izbândă dacă el nu s-ar lupta să atragă bani pentru Ocna Mureş. Nimic mai fals, pentru că demersurile pentru asigurarea finanţării acestui obiectiv au fost făcute de aceeaşi echipă care s-a ocupat şi de redeschiderea Centrului de sănătate, echipă de care Omul Marilor Gogoşi a auzit doar din presă.

Iată, deci, cum demagogia capătă un chip şi este personificată de Omul Marilor Gogoşi a cărui influenţă, după s-a văzut de mai multe ori până acum, este egală cu influenţa razelor de lună asupra galoşilor de gumă!”

Sorin Bumb, vicepreşedinte PDL Alba

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...