Actualitate, Politica, Stirea Zilei

Sondajul care arunca PSD-ul în opoziție. PNL, peste așteptări!!!

PNL – 41%, PSD – 37%, acesta este rezultatul sondajului realizat de CSCI, în ceea ce privește intenţia de vot a românilor.

Dacă duminica viitoare ar fi alegeri parlamentare, 41% dintre români ar vota noul PNL, iar 37% ar opta pentru PSD, se arată într-un sondaj CSCI realizat în perioada 10-17 august.

41% dintre români ar vota noul PNL (PNL+PDL), iar 37% ar acorda încrederea PSD, arată ultimul sondaj CSCI. Față de decembrie 2014, PNL a scăzut în sondaje cu aproximativ 10 procente, în acea perioadă având încrederea a 52% dintre alegători, în timp ce PSD a înregistrat o creștere — de la 35% la 37% în august 2015.

UDMR și M10, partidul Monicăi Macovei, ar fi votate de 5% dintre alegători, în timp ce ALDE (PLR+PC), PMP și PRU ar câștiga, fiecare, câte 3% din voturile românilor. UNPR ar obține 2% din voturi la alegerile parlamentare. Pentru un alt partid ar opta 1% dintre alegători.

Sondajul CSCI a fost realizat pe un eșantion de 1.021 de persoane, fiind folosită metoda CATI. Eșantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2009 și a recensământului populației din 2002. Eroarea tolerată este de 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 august 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...