Locale, Stiri, Stiri Blaj

Șona – Bărbat cercetat în stare de arest preventiv pentru furt

Bărbatul din Șona, reținut de polițiști pentru furt, va fi cercetat în stare de arest preventiv. Acesta ar fi sustras componentele din cupru ale unor sisteme de încălzire dar și scule electrice.

La data de 27 februarie 2020, bărbatul de 36 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia, reținut la data de 26 februarie de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, pentru săvârșirea infracțiunii de furt, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Parchetul l-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat pentru o perioadă de 30 de zile.

Informații de background:

La data de 26 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au identificat și reținut pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Șona, care locuiește fără forme legale în municipiul Alba Iulia și care este bănuit de săvârșirea, în perioada decembrie 2019 – februarie 2020, a mai multor infracțiuni de furt.

Din cercetări a rezultat că, în începutul lunii decembrie 2019, bărbatul ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință de pe C-lea Moților din Alba Iulia și ar fi sustras țevi de cupru și elemente componente ale unor centrale termice, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 de lei. 

Polițiștii au stabilit că, tot în luna decembrie 2019, acesta ar fi sustras scule electrice, în valoare de 600 de lei, dintr-o locuință de pe strada Tudor Vladimirescu, iar în luna februarie 2020 ar fi sustras țevile de la sistemul de încălzire al unui imobil de pe strada Lucian Blaga din Alba Iulia. 

Bărbatul ar fi pătruns, prin efracție și într-un garaj, pentru a sustrage bunuri, însă nu a furat nimic. 

Acesta este cunoscut cu antecedente penale și este cercetat în mai multe dosare, pentru fapte similare. 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

28 februarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...