Actualitate

Şofer din Alba Iulia încătuşat după ce a ameninţat poliţiştii rutieri

Marţi seara în timp ce executau activități de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, poliţiştii serviciului Rutier Alba au oprit un autoturism condus de L.D.I., de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia.
În momentul în care a fost oprit bărbatul a devenit recalcitrant, adresând poliţiştilor injurii şi ameninţări motiv pentru care s-a procedat la încătuşarea sa.
Ulterior a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Faţă de L.D.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de,, amenințarea săvârşită nemijlocit împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu” şi ,,conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”.
sursa foto: http://www.botosaneanul.ro/

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...