Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Șoc!!! USR-PLUS va aduce apocalipsa în sistemul bugetar!

USR PLUS promite concedieri și analize plătite către anumite firme pentru a cerceta ceea ce nu se mai poate repara.

USR vor să concedieze mii de angajati din sistemul public. Întrebarea e cu cine vor lucra după concediere ducem lipsa de forță de muncă și de specialiști. E ca și când într-o fabrică ajunge șefă femeia de servici și vrea să concedieze pe toți cei ce au râs de ea atâția ani de zile. Problema nu e că femeia de servici nu are capacități să conducă aceea fabrică, ci că după concedieri nu mai are cu cine lucra.

Cei de la USR-PLUS vorbesc după sondaje. Problema e că români vor avea și mai mult de suferit dacă pe posturi cheie ajung oameni fără pregătire.

Iată ce a declarat pe Facebook Andrei Caramitru, membru USR: ”În fiecare primărie şi instituţie pe care o vom prelua – vom începe cu un audit. Făcut de cele mai serioase firme internaţionale. Rezultatul îl facem public. Şi după – tăiem sinecurile, contractele fraudulente, restructurăm. Şi – esenţial – trimitem dosare detaliate la DNA”


Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

2 iulie 2019

About Author

Inspectorul Pmab


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...