Diverse

Smart ID Dynamics – singurul Premier Partner Panasonic Toughbook din România

Compania Smart ID Dynamics isi intareste pozitia de leader pe piata solutiilor de mobilitate, devenind singurul Premier Partner Panasonic în România.

In cadrul acestui partneriat, Smart ID si Panasonic vor lucra in stransa legatura pentru a oferi cele mai bune produse rugged, printre care binecunoscutele https://www.idmag.ro/cautare.php?cuvant_cheie=CF-31  rugged Toughbook, precum si ultimele terminale portabile  fully-rugged Panasonic Toughpad® FZ-N1 (cu sistem de operare  Android® Lollipop, construit pentru a rezista unor cazaturi de pana la 6 picioare sau unei ploi torentiale, putand fi utilizat chiar cu manusi) si FZ-F1 (terminal portabil all-in-one) – cu ultimul sistem de operare Windows 10 IoT si sistem de securitate enterprise-grade, manevrabil si nativ ce permite conectare IoT.

  “Avem deja o relatie stabila cu Panasonic, iar acest acord extinde capacitatile  noastre comune de a oferi intreprinderilor accesul la produse inovatoare, menite  sa le ajute in procesele de automatizare  a afacerilor precum si in cresterea productivitatii,” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner Smart ID Dynamics. „Putem spune ca anul 2015 a fost pentru noi anul  Panasonic Toughbook / Toughpad, proiectele dezvoltate pe aceste echipamente ducand la consolidarea statutului companiei Smart ID Dynamics pe nisa produselor rugged din Romania si Moldova”.

 Statutul de Premier Partner  inseamna ca putem oferi clientilor nostri ultimele tehnologii disponibile si servicii mai bune, membrii echipei Smart ID Dynamics fiind în mod special instruiti, devenind in acest fel experti in Panasonic Toughbook. In calitate de experti Toughbook instruiti , echipa noastra detine knowhow-ul si experienta necesare pentru a analiza nevoile de afaceri ale clientilor si de a oferi recomandari eficiente si fiabile de produs. 

Terminale mobile – Idmag.ro

Despre Smart ID Dynamics: Smart ID este o companie cu capital integral românesc, o societate pe actiuni, fondata  in anul 2010 de catre Daniel Bongiu si Romeo Iacob, ce au o experienta cumulata de peste 12 ani in industrie. Inca de la infiintare, compania a avut ca directie principala zona de automatizare si dezvoltarea solutiilor de mobilitate enterprise, data collection, Industrial IOT si furnizarea de servicii profesionale cu valoare adaugata

Suntem o companie de nisa, care si-a pastrat focusul pe directiile strategice stabilite inca de la infiintare, iar proiectele realizate si rezultatele obtinute in ultimii ani ne-au ajutat sa devenim liderul pietei AIDC (auto id & data collection). Oferta Smart ID inglobeaza produse software proprii, realizate pe o platforma foarte flexibila, care ne ajuta sa automatizam procesele din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii etc.; produse hardware de la cei mai importanti vendori de tehnologie; servicii profesionale si consultanta de business puse in valoare de cea mai experimentata echipa din piata.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 iunie 2016

About Author

Stiri Diverse


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Comentarii recente
Scrie-ne pe Messenger
Loading...