Sanatate, Social

SM Speromax Alba Iulia vine in sprijinul persoanelor afectate de scleroza multipla

Asociația SM Speromax Alba a demarat proiectul Centrul de Informare și Consiliere în Scleroza Multiplă, finanțat de către Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia.
Prin intermediul acestui proiect pacienții diagnosticați cu scleroză multiplă și familiile acestora au beneficiat de o serie de servicii profesionalizate. Astfel, pe parcursul celor trei luni de proiect au fost furnizate constant servicii de consiliere psihologică individuală și de grup, informare și consiliere social-medicală, oferirea de vitamine și suplimente nutritive pacienților, organizarea de activități de socializare, ajutor în realizarea activităților administrative zilnice (plăți facturi, depuneri cereri, ajutor la efectuarea cumpărăturilor, însoțire la vizite medicale, facilitarea transportului la diverse instituții). De asemenea, pacienții și membrii aparținători ai acestora au participat la grupurile de suport organizate bilunar la sediul asociației.
Beneficiarii Centrului de Informare și Consiliere în Scleroza Multiplă au fost informați permanent cu privire la activitățile proiectului prin intermediul vizitelor la domiciliu, buletinelor informative lunare și contactului telefonic și online.
Persoanele afectate de scleroză multiplă din Municipiul Alba Iulia vor beneficia de toate aceste servicii până la finalizarea perioadei de implementare a proiectului (mai 2015).

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

13 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...