Actualitate, Stirea Zilei

Skepsis vă invită la Cafeneaua lui Goldoni!

Vineri, 18.03.2016, ora 19.00, Grupul Skepsis vă invită la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia la spectacolul CAFENEAUA, după Carlo Goldoni. Unul dintre cele mai îndrăgite spectacole din repertoriul trupei, o comedie moralistă în care sunt evidenţiate slăbiciuni de caracter, moravuri, comportamente şi atitudini care arată că timpurile se schimbă mai uşor ca oamenii. Plasată în atmosfera aparte a Carnavalului Veneţian de secol XVIII, intriga piesei se concentrează pe o zi din viaţa unor personaje diferite, nobili, oameni simpli, negustori şi servitori, ale căror destine se amestecă în aceeaşi ceaşcă de cafea servită acum cu…skepsis.

Vă invităm, aşadar, în prima dimineaţă a vestitului Carnaval de la Veneţia, să gustaţi o cafea de bun gust la Cafeneaua lui Ridolfo… numai aşa mai puteţi savura aroma incitantă şi ispititoare a unui veac trecut.

În rolurile principale:

Ridolfo…………………Răzvan Cociobea Trappola……………….Vinicius Moldovan

Pandolfo……………….Bogdan Berar Don Marzio…………..Viorel Cioflica

Eugenio………………..Vasile Dîngă Lisaura………………….Elena Smeu-Mare

Vittoria………………….Olga Surd Placida…………………..Andrada Balea

Leandro…………………Daniel Muntean Căpitanul……………….Rareş Diodiu

Regia……Viorel Cioflică

Sunet: Valerian Cebotari

Spectacolul este realizat în cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazându-se pe motivarea acestuia de a se implica în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi de a participa la viaţa sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru şi umor Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru şi divertisment şi de teatru de stradă cu specific medieval.

La spectacolele de sală intrarea este bază de bilet – 10 lei (pret intreg) si 5 lei (redus pentru elevi, studenti si pensionari). Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Următoarele spectacole: 07 Aprilie; 13 Mai.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 martie 2016

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...