Actualitate, Sport, Stirea Zilei, Stiri

Simona Halep s-a calificat în optimi la Indian Wells

Astăzi dimineaţă Simona Halep s-a calificat în optimile turneului de tenis de la Indian Wells după o victorie în trei seturi în faţa americancei Varvara Lepchenko, scor 6-1, 3-6, 6-1.

Halep a reuşit să cîştige categoric prima manşă cu jucătoarea americană, scor 6-1, dar nu atît de uşor, setul fiind decis în momentele importante unde Simona s-a descurcat excelent.

Totul s-a schimbat în debutul manşei secunde cînd Lepchenko a reuşit primul break la 2-1 şi nu a mai pierdut avantajul pe propriul serviciu. A greşit mai puţin, a fost mai solidă la schimburile lungi de mingi, iar Simona a părut deranjată de loviturile în cross şi destul de plate ale adversarei.

S-a intrat în decisiv, nu înainte ca Halep să reuşească o execuţie minunată la 5-3 cînd a lobat-o dintr-o poziţie extrem de dificilă pe Lepchenko

Simona Halep ştia posibila adversară din optimi încă dinainte să intre pe teren pentru duelul cu Lepchenko. Românca urmează s-o întîlnească pe Karolina Pliskova, cea care a învins-o pe Garbine Muguruza în confruntarea celor mai talentate tinere jucătoare din circuit, scor 7-5, 6-4.

Halep şi Pliskova s-au mai întîlnit o singură dată, chiar în acest an, în finala de la Dubai, unde Simona s-a impus 6-4, 7-6.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 martie 2015

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...