Sport

Simona Halep este in CLASAMENTUL celor mai titrate jucătoare de tenis în activitate.

Simona Halep este o jucătoare de tenis cu performante remarcabile avute in ultimii ani, iar acest lucru se vede și în clasamente. Simona a ajuns pe locul 5 în clasamentul tenismenelor celor mai titrate, aflate încă în activitate.
Pe primul loc, este Serena Williams, care a cucerit în total 73 de titluri, 23 dintre acestea de Grand Slam.
Pe locul al doilea este sora ei mai mare, Venus Williams, care a câștigat nu mai puțin de 49 de titluri la general.
Podiumul este completat de Kim Clijsters cu 41 de titluri, iar pe locul 4 este Petra Kvitova, campioana de la Doha, cu 28 de titluri câștigate la general. Simona Halep e pe locul 5 cu 22 de titluri.
Românca este urmată de Victoria Azarenka cu 21 de titluri și de Svetlana Kuznetsova cu 18 titluri, informează Eurosport.

De-a lungul timpului, campioana noastră a disputat 39 de finale, câştigând 22 dintre acestea: la Nürnberg, Rosmalen, Budapesta, New Haven, Kremlin, Sofia şi Qatar în 2014, Bucureşti în 2014, Shenzhen, Dubai, Indian Wells în 2015, Madrid, Bucureşti şi Montreal în 2016, Madrid în 2017 şi Shenzhen, Roland Garros şi Montreal în 2018, Wimbledon în 2019, Dubai, Praga și Roma în 2020.

The post Simona Halep este in CLASAMENTUL celor mai titrate jucătoare de tenis în activitate. appeared first on albapesurse.

Simona Halep este o jucătoare de tenis cu performante remarcabile avute in ultimii ani, iar acest lucru se vede și în clasamente….
The post Simona Halep este in CLASAMENTUL celor mai titrate jucătoare de tenis în activitate. appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 martie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...