Actualitate, Sport, Stirea Zilei

SIMONA HALEP a câştigat turneul de la INDIAN WELLS

Simona Halep a câştigat duminică seara cel mai important turneu al carierei, INDIAN WEELS după o finală disputată în trei seturi în faţa sârboaicei Jelena Jankovici 2-6, 7-5, 6-4, după o oră şi 37 de minute de joc.

Pentru românca de 23 de ani acesta este al treilea titlu câştigat în 2015 şi al 11-lea din carieră, după cele de la Nürnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova, Sofia, toate în 2013, Doha şi Bucureşti în 2014, Shenzhen, Dubai şi Indian Wells anul acesta.

Halep a câştigat primul său titlu Premier Mandatory, cel mai important din carieră, după cele de categoria Premier 5 (Doha 2014 şi Dubai 2015). Anul trecut, Simona se oprise în semifinale la Indian Wells, învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska, în două seturi, cu 6-3, 6-4.

„Vreau să o felicit pe Jelena pentru cum a jucat. Ai fost fantastică în aceste două săptămîni. Sînt foarte fericită pentru că am cîştigat acest turneu. Vreau să mulţumesc sponsorului şi organizatorilor.

Vreau să mulţumesc fanilor pentru că veniţi peste tot pentru a mă susţine şi pentru că îmi daţi putere să merg mai departe. Le mulţumesc şi celor care s-au uitat de acasă la meci.

Este cel mai important turneu din cariera mea şi nu îl voi uita niciodată”, a spus Simona Halep la finalul meciului.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 martie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...