Actualitate, Cultura

Silvan Stâncel invitat la Festivalul Internaţional de Poezie

În perioada 13 – 17 mai 2015 vor avea loc la București Festivalul Internațional de Poezie / Târgul Național al Cărții de Poezie / Maratonul de Poezie și Jazz. Toate acestea reprezintă un program de promovare a culturii scrise, în special a unui gen de nişă: Poezia. De câţiva ani, TNCP (Târgul Naţional al Cărţii de Poezie) şi Maratonul de Poezie şi Jazz sunt organizate în zilele apropiate evenimentului european – Noaptea Europeană a Muzeelor. Anul acesta, programul se va desfăşura în următoarele locaţii bucureştene: Palatul Șuțu (Muzeul Municipiului Bucureştiului), Biblioteca Centrală Universitară „Carol I”, Librăria Open Art, Teatrul Odeon, Teatrul de Operetă și Musical „Ion Dacian”, Green Hours jazz-cafe, Teatrul Excelsior, Muzeul Memorial „Tudor Arghezi” – Mărțișor. Programele Festivalul Internaţional de Poezie Bucureşti / TNCP / Maratonul de Poezie şi Jazz se vor constitui într-un spaţiu interactiv de lecturi publice şi de promovare a cărţii de poezie, a bluesului şi jazzului. În 2009, a debutat Maratonul de Poezie şi Jazz. În 2010, urmare a succesului înregistrat de Maraton, au fost organizate Festivalul Internaţional de Poezie Bucureşti şi TNCP – Târgul Naţional al Cărţii de Poezie, cu logo-ul Tu Nu Citeşti Poezie? Maratonul de Poezie şi Jazz are următoarea adresă web: http://poezie-jazz.blogspot.ro TNCP are următoarea adresă web: www.tncp.ro

Târgul Naţional al Cărţii de Poezie – la Muzeul Municipiului București, Bulevardul Ion C. Brătianu 2

– Pavilionul de Carte de Poezie, Blues şi Jazz, unde vor fi prezentate, vândute şi lansate cărţi, CD-uri, audiobook-uri de poezie, blues şi jazz, precum și reviste de specialitate care sunt dedicate acestor genuri de nișă (fără taxe de participare pentru editori sau poeţi/artişti). Sunt invitate următoarele edituri: Aius (Craiova), Max Blecher (Bucureşti), Brumar (Timişoara), Cartea Românească-Polirom (Bucureşti), Charmides (Bistriţa), Eikon (Cluj), FNSA (Bucureşti), Editura Muzeului Literaturii Române din Bucureşti, Națiunea (București), Timpul (Iaşi), Tracus Arte (Bucureşti), Vinea (Bucureşti)

„Invitația de a participa în cadrul Festivalului Internațional de Poezie București 2015 este foarte onorantă și plăcut surprinzătoare pentru mine. Iată ca volumul de poezie INCREDIBIL.IUBESC, dublat de un concert cu același titlu, penetrează, la scurt timp după lansarea de la Brașov, în cadrul celui unui important eveniment internațional de profil. Faptul că volumul și numele meu figurează alături de numele importante propuse de organizatori mă încurajează și îmi oferă un motiv în plus să merg mai departe pe drumul ales, cel al muzicii și al scriiturii… Totodată recentul concert de la Alba Iulia, din cadrul Târgului de Carte Alba Transilvana, mi-a confirmat că acest program muzical este unul de succes și doresc astfel să îl propun peste tot acolo unde publicul este receptiv la o muzică live și 100 % originală. Vă aștept cu drag la concerte și lansări pentru că eu… INCREDIBIL.IUBESC ! ”

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2015

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...