Actualitate, Diverse, Stiri

Silvan Stâncel invitat de producătorul de instrumente Hora de la Reghin la Târgul Internaţional Musikmesse Frankfurt

Albaiulianul Silvan Stâncel răspunde invitației celui mai mare producător de instrumente muzicale de lemn din Europa, SC Hora SA Reghin, de a participa în perioada 14 – 18 aprilie 2015 la Târgul Internațional Musikmesse din Frankfurt, Germania.

În calitate de artist invitat Silvan Stâncel va susține mai multe recitaluri pentru producătorul Hora din Reghin.

Musikmesse Frankfurt este cel mai mare târg muzical din lume. Pe parcursul evenimentului vor avea loc concerte, seminarii, workshopuri, evenimente iar producători din întreaga lume vor expune o gamă completă de instrumente din domeniul muzical, de la cele clasice până la echipamente destinate muzicii electronice și pe computer. Musikmesse reprezintă platforma ideala pentru a te informa despre noi produse, accesorii și servicii din muzică și pentru a găsi noi parteneri sau a stabili contacte în domeniu. Pentru muzicieni și profesorii de muzică, Musikmesse reprezintă oportunitatea de a testa produse noi și a afla ultimele noutăți în domeniu. Ultima ediţie, cea din 2014, a adunat nu mai puţin de 1345 de expozanţi din întreaga lume, numărul vizitatorilor depăşind 65 000. Mai multe detalii pe www.musik.messefrankfurt.com

Silvan mărturiseşte: „Am fost plăcut surprins de propunerea venită din partea SC HORA SA Reghin de a participa la acest important eveniment internațional. Mă onorează dar totodată mă și obligă această propunere pe care însă am acceptat-o cu cea mai mare plăcere pentru că vine din partea unuia dintre cei mai serioși și profesioniști colaboratori pe care i-am avut de-a lungul timpului… și mă refer aici în special la minunata colaborare pe care am avut-o ani de zile în cadrul taberei de chitară Acustic Live Music Camp www.tabarachitara.ro la care SC HORA SA a fost mereu prezentă oferind cu generozitate chitare de o foarte bună calitate. Îmi amintesc cu plăcere că și prima mea chitară este tot de HORA… Mulțumesc pe această cale domnului director general, domnul Ing. Nicolae BÂZGAN pentru invitație și gândul bun ! Pentru mine se întâmplă astfel două lucruri speciale, pe de o parte această participare în Germania, iar pe de altă parte apariția și lansarea primului meu volum de versuri INCREDIBIL.IUBESC care a avut prima lansare oficială pe data de 21 martie a.c. în cadrul Târgului Internațional de Carte și Muzică LIBRIS Brașov 2015. Câteva detalii despre acest proiect și aprecieri critice sunt de gasit aici http://atelier.liternet.ro/articol/15483/Autori-diversi-Silvan-Stancel/Aprecieri-critice-IncredibilIubesc.html”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

9 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...