Actualitate, Pamflet

ŞIC ŞI GROAZĂ… Te salut, generaţie în blugi, generaţie de sluj…

Eba UdreaSurpriză de proporţii. Elena Băsescu – Eba, pe nume său din buletin, primit de la Club Bamboo – a sărit în Mişcarea Populară. Eba a fost primită cu braţele deschise în Mişcarea Populară. La intrare, Eba a primit o geantă, o pereche de papuci cu tocuri şi nişte blugi Dolce-Gabbana, ediţie de colecţie, preţ de catalog: 13.567 euro!

Luând perechea de blugi, Eba a anunţat că nu va candida la Alegerile Europarlamentare – pentru că aşa cum spun analiştii – EBA nu ar aduce decât un minus uriaş la zestrea şi aşa mică a PMP-ului. Eba şi consilierii lui Tăticu au evitat o discuţie despre nepotism în partidul creat de serviciile secrete şi consilierii de la Cotroceni pe banii fraierilor de români.

Şi pentru că nu putea fi pusă chiar prima pe lista PMP-ului, pe singurul loc pe care-l va câştiga partidul lui Băsescu la Europarlamentare, preşedintele-judecător a lăsat-o pe Eba fără candidatură şi fără coledzi europeni.

Jignită în orgoliul său de lider al generaţiei în blugi, Eba a şi-a muşcat buzele de botox până la sânge şi a înghiţit în sec. Chiar şi Eba şi-a dat seama că anul ăsta CANCI candidatură şi CANCI colegi în Parlamentul European. În mandatul ăsta care vine Eba a fost condamnată să rămână acasă… ca să-l crească pe copilul lui Syda Ionescu. Ca o mamă adevărată mioritică, fără bonă filipineză.

Rămas fără guvern, Băsescu mizează anul acesta pe 3 partide la Alegerile Europarlamentare: PMP, Forţa Civică şi PNŢCD-Pavelescu. Conform chiar şi analiştilor cei mai băsişti, cele 3 partide vor obţine la Europarlamentare cam câtă încredere are Băsescul în România, adică vreo 8-9 la sută.

În aceste condiţii, deputatul de Ciugud, prietenul nostru Milu Negruţ, pentru care avem cea mai adâncă stimă, va rămâne la Bucureşti. Plasat târziu, jos pe lista euro-candidaţilor PMP, abia pe locul 16 la Europarlamentare, Negruţ are 0,013% şanse de a ajunge în Europa. Aşa că va rămâne la pescuit de iluzii pe malul Mureşului. Deputatul de Ciugud trebuie să se obişnuiască, cât mai de vreme, cu faptul că face parte dintr-un partid marionetă, în care contează o singură persoană: Traian Băsescu…

CANCI EUROPA

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...