Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Și în vacanța de Rusalii, polițiștii din Alba au fost la datorie

În perioada 15- 17 iunie 2019, peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni au acţionat zilnic, pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere.

Poliţiştii, alături de jandarmi şi poliţişti locali, au fost prezenţi în locurile în care au fost organizate manifestări publice și au intervenit pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură a afecta ordinea și siguranța publică.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză.

În această perioadă, au fost aplicate 521 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 180.055 lei, din care 98 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 416 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile la regimul rutier, 221 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar 6 pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Au fost reţinute 26 de permise de conducere, din care 6 pentru consum de alcool și 3 pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de kilometri/oră şi au fost constatate 37 de infracțiuni, din care 27 de natură judiciară, una la regimul siguranţei rutiere, iar 9 de altă natură.

În total, poliţiştii au intervenit la 190 de evenimente, din care 186 au fost semnalate prin SNUAU 112.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 iunie 2019

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...