Actualitate, Stiri

Şi bătut şi cu banii luaţi. Un bărbat din Unirea a fost tâlhărit pentru că a refuzat să dea bani împrumut

politie-girofarPoliţişti din cadrul Postului de Poliţie Unirea au fost sesizaţi ieri cu privire la producerea, pe raza comunei, a unei agresiuni fizice. Un tânăr din localitate i-a solicitat unui bărbat să-i dea bani împrumut, iar pentru că nu a primit, l-a lovit şi i-a sustras suma de 200 de lei.

Ca urmare a primelor verificări efectuate de poliţişti a rezultat că ieri, 09 aprilie a.c., R.C., de 29 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba în timp ce se afla pe o strada situată pe raza comunei Unirea, l-a întâlnit pe F.V., de 76 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, ocazie cu care i-a solicitat acestuia  o sumă de bani împrumut şi pe motiv că a fost refuzat, i-a aplicat bărbatului de 76 de ani, lovituri în zona feţei, după care persoana vătămată a fost deposedată de suma de 200 lei.

În baza sesizării poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, identificându-l pe suspect, asupra căruia a fost găsită suma de bani sustrasă.

Faţă de R.C. se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 233 din Codul Penal, fiind totodată reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, 10 aprilie a.c., să fie prezentat  Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba.

Suspectul s-a eliberat din penitenciar în cursul lunii iulie 2013, fiind încarcerat în anul 2010 şi având de executat o pedeapsă de 4 ani şi 6 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de „violare de domiciliu”, „ultraj contra bunelor moravuri”, „lovire si alte violenţe”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

10 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...