Actualitate

Și-a omorât prietenul și acum riscă mulți ani de închisoare

un-taximetrist-din-iasi-injunghiat-in-gat-de-o-tanara-care-a-fugit-apoi-cu-masina-acestuia-135282Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, duminică seara luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului B. C. E., în vârstă de 31 ani, pe o durată de 24 de ore, și punerea în mișcare a acțiunii penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.
În fapt în noaptea de 14/15.12.2013, în timp ce se afla la locuința victimei Bora Nicolae, pe fondul unor discuții contradictorii, inculpatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona toracico-abdominală, cauzându-i leziuni care au condus la deces.
În cursul zilei de astăzi, urmează a se sesiza Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba.
Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.
Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

16 decembrie 2013

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...