Actualitate

Şi-a bătut prietenul din cauza unei femei

foto: realitatea.net
foto: realitatea.net

Un tânăr din Teiuş a fost identificat de jandarmi ca fiind principalul suspect într-un caz de agresiune fizică petrecut luni, 10 iunie a.c., în cartierul albaiulian Bărăbanţ.

Incidentul a fost semnalat la ora 23.30 de un bărbat care a relatat că, aflându-se pe strada Gării din cartierul amintit, a fost bătut de un cunoscut.

În mai puţin de cinci minute la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care a identificat victima şi l-a depistat pe agresor.

Deoarece bărbatul lovit prezenta urme de sângerare la nivelul feţei i-au fost acordate primele îngrijiri medicale, acesta fiind ulterior preluat de un echipaj SMURD şi transportat la UPU Alba Iulia.

Principalul suspect de agresiune a fost identificat ca fiind Sorin S. ( 25 de ani ), domiciliat în oraşul Teiuş.

Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba în vederea continuării verificărilor şi stabilirii împrejurărilor în care a fost săvârşită fapta.

A reieşit astfel că, după ce a consumat împreună cu C.I. ( 18 ani) băuturi alcoolice într-un bar, pe fondul unui conflict spontan izbucnit din pricina unei tinere aflate în compania celor doi, Sorin S. şi-a lovit de mai multe ori prietenul.

Pe numele lui Sorin S. au fost întocmite acte de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Cercetările vor fi continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 iunie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...