Pamflet

Sf. Valentin vs. Dragobete

fara valentiniNu întâmplător – credem noi – chiar în ziua albaiulianului Mircea Trif, jucătoarea româncă de tenis Simona Halep a câştigat turneul ATP de la Doha. Ne bucurăm, chiar felicităm şi închinăm un pahar pentru Simona…

Dar, dacă ne referim la judeţul nostru mioritic, în urmă cu câteva zile la Şureanu au avut loc Serbările Zăpezii cu Curent Electric… şi trifazic. Au participat 23 de concurenţi, fiind acordate 44 de premii şi 52 de medalii. Premiile au fost acordate de cel care se crede stăpânul Munţilor Şureanu, Dan Sabou, un parvenit nou pe scena judeţului Alba. Colegii pseudo-masoni ştiu de ce, la fel şi piticul porno Irinel Columbeanu.

Dar nu asta ne interesează, ci domnul Sfântul Valentin, marea sărbătoare a românilor americanoidă din ultimii 4-5 ani. O sărbătoare în care lumea se împacă, se pupă, îşi iartă anumite păcate, se iubeşte…

Aşadar, la Alba Iulia Valentin Day a venit cu foarte mici surprize… politice-economice: Teodor Atansiu a ieşit la o cafea cu Mircea Hava, după ce Hava îi trimisese nişte trandafiri de prietenie lui Ioan Dîrzu. Florin Roman a ieşit la o bere cu Sorin Bumb, Rareş Buglea a petrecut seara cu o tânără ţigancă mişto de tot, neimplicată politic. La rândul său, Călin Potor vrea să facă pace cu Florin Roman. Ion Dumitrel a plecat la petrecere cu deputatul Clement Negruţ… însoţiţi evident de colegii din PDL-PMP. Că nimeni nu mai ştie care e PMP, care e PDL. La Aiud, consiliera Oana Badea a împărţit o euro-ciocolată cu Horaţiu Josan. Ş.a.m.d. Singur, acasă, a rămas doar George Cornel Comşa, liderul regal al PP-DD care trăieşte o mare dilemă: nu ştie dacă vrea să semneze adeziunea la PSD sau … PNL.
C-aşa-i în tenis, nu?

Toate-s bune şi frumoase, noi aşteptăm să vină primăvara, căldura, Fărşangul şi chitanţele mai mici la curent, gaze naturale, apă şi canal.

Aşteptăm Dragobetele, să petrecem româneşte, cu mămăligă, sarmale, o ţuică, un vin, iubind, trăind româneşte în România. WE LOVE YOU, România şi Alba Iulia!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...