Actualitate

Serviciul de înmatriculări auto îşi desfăşoară activitatea fără aglomeraţie şi cozi interminabile

O dată cu afişarea programării pe intervale orare a bonurilor cu numere de ordine primite de către cetăţenii care apelează la serviciul de înmatriculări auto, problema aglomeraţiei şi a cozilor interminabile, reclamate de către oameni săptămâna trecută, a fost rezolvată.

Prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a solicitat ca bonurile cu numere de ordine să fie programate pe intervale orare, iar programarea să fie afişată la loc vizibil, astfel încât cetăţenii care se adresează Serviciului Public Comunitar Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba să ştie cât mai exact când trebuie să se prezinte la ghişeu. Soluţia prefectului judeţului Alba, deşi puţin „rudimentară”, funcţionează, în condiţiile în care în ultimele două zile, la ghişeu, nu s-au prezentat simultan mai mult de 25 de persoane. Prefectul Gheorghe Feneşer a verificat personal felul cum se desfăşoară în prezent activitatea la serviciul de înmatriculări auto şi, pentru moment, s-a declarat mulţumit:

Situaţia care s-a perpetuat, până săptămâna trecută, la serviciul de înmatriculări auto a avut cauze obiective: personalul este redus, sistemul de eliberare a bonurilor de ordine nu funcţiona, cozile erau infernale, aglomeraţia permanentă, astfel că nemulţumirile cetăţenilor nu au întârziat să apară. Am găsit această soluţie, a programării bonurilor de ordine pe intervale orare şi, totodată, a afişării ei pe nişte tăbliţe amplasate la ghişee. Iată că, în ultimele două zile, nu a mai fost nici coadă, nici îmbulzeală şi, deci, nu am avut nici cetăţeni nemulţumiţi ori funcţionari depăşiţi de numărul prea mare de solicitări. Voi urmări cum evoluează situaţia şi în zilele următoare, dar, în prezent, sunt mulţumit”, a precizat prefectul judeţului Alba, Gheorghe Feneşer.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

6 februarie 2013

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...