Cultura, Stiri

Serile Skepsis la Alba Iulia

Luna decembrie ne aduce şi în acest an întâlnirea cu teatrul din cadrul Serilor Skepsis.

Vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 19.00, la Casa de Cultura a Studentilor va avea loc spectacolul de divertisment Decembrie DeVreme, care va include poezie, teatru, umor şi muzică folk – un specatcol ce lansează provocarea trecerii de la sensibilitate si meditaţie (prezentarea câtorva poeme din volumul BIBLICELE II, de Ioan Adrian Popa) la absurdul teatrului ionescian („Lacuna”, de Eugen Ionescu) la satiră cu Skepsis.

Prima seara este dedicată strângerii de fonduri pentru cazul elevului Ciprian Beniamin Clamba (Liceul de Arte „Regina Maria”), care are nevoie urgentă de o operaţie complicată.

Marţi, 9 decembrie 2014, ora 19.00, tot la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, se pune în scenă spectacolul de teatru „Comedia Neagră”, adaptare după Peter Shaffer.

Preţul biletelor: 10 lei preţ întreg, 5 lei redus pentru elevi, studenţi şi pensionari. Biletele se găsesc la secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, începând de miercuri, între orele 09.00-16.00, sau la intrare.

Cele două spectacole marchează finalul Stagiunii cu Skepsis, cuprinzând zece spectacole de teatru şi divertisment în 2014: este vorba de piese din repertoriu, două premiere, spectacole de umor şi divertisment.

„Mulţumim partenerilor şi sponsorilor pentru importanta susţinere pe partea materială şi financiară a proiectului. Toate încasările din spectacole urmează a fi reinvestite în dezvoltarea necesarului tehnic al trupei şi în punerea în scenă de noi spectacole pentru a reedita proiectul şi anul viitor”, se arată într-un comunicat Skepsis.

Partenerii Serilor Skepsis sunt Primăria Municipiului Alba Iulia, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, Fundaţia Inter-Art Aiud.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

3 decembrie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...