Actualitate, Social

“SERATA PRIMĂVERII” – PRILEJ DE BUCURIE PENTRU COMUNITATE:Peste 100 de invitaţi vor petrece împreună de ziua lor

Marți, 12 mai începând cu orele 14.00 în incinta Centrului de zi pentru copii Strungari va avea loc evenimentul denumit sugetiv Serata primăverii – acțiune de asigurare a unui cadru organizat de manifestare și satisfacere a nevoi de stimă și apreciere a copiilor în situații de risc.

“Serata primăveriii” se numără printre cele mai aşteptate evenimente organizate în cadrul proiectului Complex de Servicii integrate Pianu, implementat de Comuna Pianu în parteneriat cu Asociaţia “Sprijiniţi copiii” Alba Iulia și finanțat cu sprijinul financiar al Programului RO10-CORAI, program finanțat de Granturile SEE 2009 -2014 și administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială.

Evenimentul reunește peste 100 de persoane: beneficiarii proiectului din cadrul Școlii gimnaziale Strungari și Școala gimnazială Purcăreți, invitați ai acestora, cadre didactice, colaboratori, reprezentanți ai partenerilor, finanțatorului și voluntari ai asociației.

Serata are două părţi, una premergătoare în care se alege tema pentru concursul seratei şi se pregătesc invitaţiile, ecusoanele, momentele artistice şi … sala. Pentru fiecare serată se munceşte mult, deoarece copiii trebuie învăţaţi că orice bucurie se naşte în funcţie de cât dăruieşte celuilalt. Pentru ca locul unde vor fi primiţi oaspeţii să arate foarte bine, sărbătoriţii alături de voluntarii asociaţiei au confecţionat podoabe specifice temei seratei.

În cea de-a doua parte a seratei vor avea loc programe artistice, concursuri, jocuri de animație socio- educativă. Nu vor lipsi muzica, dansul, voia bună şi … surprizele.

Serata primăverii este o formă interactivă de socializare în cadrul căreia indiferent de etnie, studii și poziţie socială toţi invitaţii sunt egali. Este modalitatea găsită de noi pentru a promova talente, a îmbunătăţi relaţiile dintre oameni şi a educa copii să creadă în ei şi în semenii lor (inițiator eveniment, director, sociolog Ilea Floare Maria).

Relații suplimentare pot fi obținute de la sediul administrativ al proiectului, Comuna Pianu, Principala nr.94 tel/fax:0258761111 email: primariacomuneipianu@yahoo.com, persoană de contact manager proiect, Catargiu Camelia Cristina sau de la Asociația ”Sprijiniți copiii”, tel/fax: 0258813800, persoană de contact Savu Maria, asistent relații publice și comunicare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...