Actualitate, HAZ DE NECAZ, Pamflet, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Senzațional! Legumele au început să reziste mai mult decât lădițele în care sunt depozitate

Legumele și fructele din supermarket pot fi tratate cu o gamă largă de substanțe, de la compuși chimici, la extracte din insecte. Producătorii nu sunt nevoiți să includă acești compuși pe etichete pentru că majoritatea substanțelor ce dau luciul produselor sunt considerate adaosuri de producție, nu ingrediente.

Mai nou, cea mai mare interesantă situație care apare este este că lăzile de lemn au ajuns să intre în putrefacție înaintea legumelor sau fructelor care conțin adaosuri. Acea “ceară” pe care o vedem pe legume și fructe poate ascunde spălături în clorină, ceara ca de plastic (ce poate fi inflamabilă) și tratamente chimice. Unele legume și fructe sunt și împachetate în cutii și pungi de plastic, ce sunt tratate la rândul lor cu substanțe îngrijorătoare.

“Ceara” poate include ceara polietilenă (produsă des din compuși petrolieri) și selac (rășina produsă de un cărăbuș). O persoană din Marea Britanie s-a filmat în timp ce ardea frunze de varză “proaspete”, ce se topeau și miroseau precum plasticul.

Sperăm ca în viitorul apropiat micii producători să nu își cumpere micro fabrici de topit plastic pentru a le monta în serele din grădinile dânșilor.

Adevărat sau nu, acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare!

Distribuie Acum

24 iulie 2019

About Author

Redactiealba


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice