Actualitate, Politica, Stiri

Senatorul Pereş: Ioan Dîrzu vrea ca premierul Ponta să fie ovaţionat de mii de oameni ca predecesorul său înlăturat în 1989

Într-o recentă conferință de presă, domnul deputat Ioan Dîrzu a oferit încă odată măsura partizanatului său politic, susținut subțirel de argumente lipsite de substanță. Spre deosebire de cetățenii municipiului și nu numai, domnul Dîrzu pare să ignore cu desăvârșire realizările urbanistice de excepție, impresionante ale administrației locale, reproșând edilului că Alba Iulia nu are o… sală polivalentă cu o capacitate de 1.500 locuri.

Avem doar o singură explicație pentru „nodul în papură” gestat de liderul local al PSD: accesul de grandomanie devenit contagios al premierului Victor Ponta. Românii au aflat că președintele PSD a decis ca viitorul Congres al partidului să se desfășoare în data de 20 septembrie, pe Arena Națională cu o capacitate extinsă de 70.000 locuri, dată care este totodată…ziua sa de naștere (Victor Ponta împlinește 42 ani, îi spunem și noi LA MULȚI ANI!), dorind să fie ovaționat de miile de membri prezenți la congres, cum îi plăcea unui predecesor al său în doctrină, înlăturat în decembrie 1989.

Președintele PSD Alba, domnul Ioan Dârzu, speră ca festivitățile legate de asaltul electoral asupra Transilvaniei să se desfășoare sub organizarea filialei partidului condus de domnia sa, iar sălile Casei de Cultură a Sindicatelor sau a Studenților, ba chiar Stadionul Municipal, i se par neîncăpătoare pentru apetitul său propagandistic. După ce PSD a confiscat speranțele românilor de a trăi mai bine și a dat cu ele de pământ de când se află la guvernare, acum vrea să confiște electoral și realitatea. Nu o să reușească într-un județ unde, se plânge constant domnia sa la București, administrația e portocalie prin sufragiul cetățenilor.

Aș folosi prilejul de a-i aminti domnului Dârzu de Cetatea complet restaurată cu bani europeni, considerată de experți și turiști o adevărată bijuterie arhitecturală medievală; poate va dori să se relaxeze în Parcul Dentrologic al Alba Iuliei sau zona de agrement aferentă, cu amenajări complexe, cu alei pietonale, piste pentru biciclete, spații de joacă pentru copii, locuri pentru relaxare, etc. Îmi permit să-i sugerez acest loc de promenadă extrem de apreciat de cetățeni, poate mai uită de insuccesul electoral local al PSD și de prăbușirea doctrinei, respectiv a guvernelor socialiste din întreaga Europă (ultimul exemplu, de nici o săptămână, în Franța).

Întreaga urbe și-a schimbat fundamental înfățișarea: dincolo de finalizarea, în sfârșit a Bazinului Olimpic, încântă ochiul străzile asfaltate, mărginite de arbori ornamentali proaspăt plantați, inclusiv în cartiere; conductele de canalizare, apă și gaz au fost aproape în totalitate schimbate și extinse pe aproape toată suprafața municipiului. Desigur, toate aceste realizări sunt minore, consideră deputatul PSD, față de …lipsa unei săli polivalente.

Îl asigurăm, însă, că este în Programul nostru, al Alianței Creștin Liberale, ca în viitorul apropiat, municipiul Alba Iulia să dețină și un astfel de obiectiv.

Senator PDL de Alba Alexandru Pereş

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

29 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.

Site-uri Partenere
Scrie-ne pe Messenger
Loading...