Actualitate, Politica, Stiri

Senatorul Pereş către Ovidiu Jidveian: „Ar fi bine să-ţi controlezi cuvintele!”

Deşi a trecut aproape o lună, ecourile alegerilor europarlamentare se mai simt în declaraţiile politicienilor din Alba. De această dată a fost rândul senatorului Alexandru Pereş, care i-a transmis un mesaj social-democratului Ovidiu Jidveian, în care îl îndeamnă să „îşi controleze cuvintele”.

În recentele conferinţe de presă ale social-democraţilor, Ovidiu Jidveian nu a ratat nicio ocazie de a sublinia scorul obţinut de PSD în Alba Iulia, unde acesta este preşedinte de organizaţie. „Este un rezultat istoric. După 15 ani, am reuşit să batem PDL-ul. Cred că, raportat la scorul obţinut de PDL, care este al doilea clasat pe municipiul Alba Iulia, reprezintă un semnal. Eu îl văd un apus de soare, aşa i-aş spune, metaforic vorbind”, spunea Ovidiu Jidveian, la două zile după alegerile europarlamentare.

Senatorul PDL Alexandru Pereş i-a dat un răspuns liderului PSD Alba Iulia, spunând că „Decodamdată, până nu reuşeşti să confirmi într-adevăr că rezultatele tale sunt constante şi nu doar întâmplătoare, ar fi bine, ca politician tânăr, să-ţi controlezi cuvintele”.

Acesta a mai spus că avantajul firav pe care democrat-liberalii l-au avut la nivel judeţean în alegeri nu este mulţumitor, însă se declară încrezător în şansele pe care noua formaţiune politică de dreapta le va avea în alegerile prezidenţiale din toamnă.

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

20 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...