Politica

Senator PSD Călin Matieș: Plătim cea mai scumpă apă din zonă pentru a-i susține pe piloșii PNL!

De prea multă vreme se vorbește despre cum suntem furați de către SC APA CTTA SA, firma de partid a PNL. Parcă în trecut era denumită chiar “pușculița de partid a PD-L”. Doar că acum, dacă toți trăiesc într-o mare familie PNL, nu mai este valabil?

Răspuns: APA CTTA a rămas aceeași pușculiță de partid, doar că s-a schimbat sigla. Culoarea și modul de operare/hoție au rămas cam la fel.

Poate nu știați: apa noastră cea de toate zilele ajunge la APA CTTA la prețul de 0,05 lei (tarif practicat de Apele Române), respectiv 0,0493 (tarif practicat de Hidroelectrica), adică un total de 0,0993 lei/mc. Iar APA CTTA ne facturează pe noi, populația, la prețul total (alimentare apă+canalizare) de 8,54 lei!!!

Adică APA CTTA SA ne încasează de 85 de ori mai mult!!! Cum este posibil?! Cât ne mai furăm căciula, fraților? Cât mai acceptăm să fim furați, dragi români??

După cum se știe, APA CTTA SA este o mare companie de stat, cea mai importantă din județul Alba, în care CJ Alba este parte 60%!!! Iar săptămâna trecută am aflat și unul dintre răspunsuri. Pentru a-i putea susține pe toți oamenii de partid rămași fără serviciu. Unul dintre ei este fostul viceprimar cu apucături de primar de la Alba Iulia.

Deci primele de peste 20.000 de euro (doar prime, nu salariu!!!) sunt doar o parte din facturile noastre. Acum când plătim în fiecare lună factura de apă, trebuie să știm că îl asistăm financiar și pe fostul edil Paul Voicu. Acesta a fost recompensat cu un post de director la APA CTTA de către PNL!

Până când?? Oare cât va mai dura? De 20 de ani aceeași bătaie de joc, aceiași oameni, același mod de a conduce acest județ și de a ne fura singuri căciula…   Pornim campania FĂRĂ BARONI LOCALI DE ALBA!

Călin Gheorghe Matieș

Senator PSD Alba

The post Senator PSD Călin Matieș: Plătim cea mai scumpă apă din zonă pentru a-i susține pe piloșii PNL! appeared first on albapesurse.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 februarie 2021

About Author


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...