Actualitate

Seminar gratuit de îmbunătățire naturală a vederii, Alba Iulia, 12 Aprilie

Seminarul gratuit „Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ va avea loc în Alba Iulia marți, 12 Aprilie, la Hotel Parc, Strada Primăverii 4.
Seminarul durează  3 ore și va avea loc de la ora 18.00 la ora 21.00, iar intrarea este gratuită.

„Îmbunătățește-ți Astăzi Natural Vederea“ se desfășoară în majoritatea orașelor mari din țară din luna septembrie a anului 2014, ajutând participanții sa iși îmbunătățească vederea sau să iși stopeze creșterea dioptriilor.

Evenimentul este susținut de Flavius Țurcanu, care susține acest seminar despre îmbunătățirea vederii în mod natural în toate orașele mari din țară de peste un an de zile. Flavius Țurcanu  are șase ani de experiență în acest domeniu și ajuta oamenii să își îmbunătățească vederea în mod natural. Prima persoană pe care a vindecat-o a fost chiar el acum 6 ani când a reușit să renunțe la ochelari și să își recapete vederea clară.

Flavius Țurcanu este autorul site-ului RenuntalaOchelari  un site care are ca scop să îi ajute pe cei cu probleme de vedere să își îmbunătățească și să își vindece vederea în mod natural.

Pentru mai multe informaţii despre îmbunătăţirea vederii şi seminariile din ţară îl putem găsi pe Flavius şi pe pagina de facebook: FlaviusAdrianTurcanu

Aici puteti vedea si una dintre emisiunile in care a participat Flavius: https://www.youtube.com/watch?v=AafNQpSoHXg

În cadrul evenimentului se va discuta despre: de ce se poate îmbunătăți natural vederea, cum  se poate stopa definitiv creşterea dioptriilor, modalităţi prin care vă puteţi relaxa rapid ochii, obiceiuri pentru îmbunătăţirea imediată a vederii, cum să eliminaţi instant tensiunea şi oboseala oculară, dar şi câteva secrete pentru a accelera îmbunătăţirea vederii.

Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe pagina renuntalaochelari.ro/seminar  alegându-se oraşul Alba Iulia.

Acest eveniment este dedicat  atât celor care poartă ochelari de vedere, lentile de contact, cât și persoanelor cu vederea clară sau care au dureri oculare cand lucrează la calculator.

 

Data

30.03.2016

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

30 martie 2016

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...