Actualitate, Politica, Stirea Zilei, Stiri

Şedinţă de criză la vârful PNL-ului

lideri 2Liderul PNL Crin Antonescu a convocat Biroul Politic al partidului. Cei mai importanţi liberali se întâlnesc marţi, 18 februarie, de la ora 17.00.

Întâlnirea a fost solicitată de Crin Antonescu, după ce doi parlamentari au cerut demisia preşedintelui PNL. Antonescu va cere cel mai probabil demisia celor doi contestatari din PNL: este vorba de fostul premier Călin Popescu Tărceanu şi Sorin Ilieşiu.

Crin Antonescu a precizat pentru Antena 3: „Am solicitat convocarea Biroului Politic, ceea ce este un gest normal, pentru că nu pot să las ca imaginea partidului să aibă de suferit. Eu, Klaus Iohannis, ceilalţi colegi care am discutat cu domnul Ponta, am avut un mandat dat de BPN. Din moment ce în spaţiul public ies oameni şi cer demiterea preşedintelui, cel mai bun lucru e să chem biroul şi să discuţi problema. Pentru ca biroul să spună dacă doreşte schimbare la nivelul conducerii, dacă doresc să schimbăm mandatul, să hotărască, dar să ştim care e poziţia partidului. Absolut aberant, nu ştiu de unde a ieşit, nu mi-a dat prin cap să cer excluderea domnului Tăriceanu, pentru că pentru asemenea chestiuni politice, nici excluderea nu înseamnă ceva. Am un mandat foarte clar, nu s-a pus problema plecării de la guvernare. Eu mâine voi discuta mandatul care mi s-a dat, dacă doresc să schimbe preşedintele, orice… să îmi spună.
âCeea ce fac eu e să dau prilejul domnului Tăriceanu să anunţe schimbările şi să nu se facă de râs pe la televiziuni. Singura mea obligaţie este să am un comportament demn, pentru că acest partid care nu a fost întemeiat nici de mine, nici de domnul Tăriceanu, nu poate fi batjocorit”.

Cu acest prilej se va decide între ieşirea de la guvernare sau rămânerea alături de PSD însă doar în condiţiile în care sunt respectate solicitările liberale…

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

18 februarie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...