Actualitate, Stiri

Şedinţă CJ Alba: Parteneriat pentru dezvoltarea turismului în Munţii Şureanu şi bani pentru Societatea “Drumuri şi Poduri Locale Alba”

Consilierii judeţeni s-au întrunit astăzi, în şedinţă ordinară pentru a dezbate cele opt proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi. Printre acestea se numără încheierea unui parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara în vederea implementării unui proiect, alături de parteneri din Elveţia,  care vizează dezvoltarea durabilă în Munţii Şureanu, cu accent pe turism şi conservarea naturii.

Un alt punct supus votului consilierilor vizează creşterea capitalului social al societăţii “Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A. cu 800.000 lei, pentru reîntregirea lichidităţilor consumate de firmă în ultimii ani pentru retehnologizare.

Toate proiectele au primit vot favorabil din partea consilierilor judeţeni.

Iată lista completă a proiectelor de hotărâre:

1. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice cadastrale pentru alipirea într-un singur corp de proprietate, a trei parcele de teren aparţinând imobilului din Municipiul Alba Iulia, Bd. 1 Decembrie 1918 nr. 68, proprietate publică a Judeţului Alba, aflată în administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba.

2. Proiect de hotărâre privind modificarea sau abrogarea unor hotărâri ale Consiliului Judeţean Alba referitoare la bunuri cuprinse în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordului de parteneriat cu Universitatea de Vest Timişoara în vederea depunerii Proiectului “Alternative de dezvoltare durabilă în Munţii Şureanu – Focus pe turism şi conservarea naturii” împreună cu parteneri din Elveţia.

4. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 218 din 27 decembrie 2012 privind aprobarea constituirii Comisiei paritare pentru asigurarea propunerilor de atribuire a Serviciului de transport public de persoane prin curse regulate şi a licenţelor de traseu pentru transportul public de persoane prin curse regulate pe traseele judeţene.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea majorării capitalului social şi acordarea unui mandat special reprezentantului Adunării Generale a Asociaţilor a Societăţii “Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.

 6. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcţii al Teatrului de Papuşi ”Prichindel” Alba Iulia.

 7. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba, a bugetului propriu al Judeţului Alba si a bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2014.

 8. întrebări, interpelări, declaraţii politice.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

17 iunie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...