Actualitate, Politica

Secrete privind vizita lui Ponta la Alba Iulia

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din noiembrie este aşteptat mâine la Alba Iulia pentru a participa la Congresul național PSD, care va avea loc la complexul Mercur de la intrarea în Alba Iulia dinspre Sebeş.
Deocamdată nu se ştie ora la care va ajunge premierul, traseul sau dacă acesta va rămâne peste noapte la Alba Iulia. Reprezentanţii PSD Alba nu au ştiut nici ei să dea un răspuns la aceste întrebări, sigura certitudine fiind, cel puţin aşa ne-au comentat reprezentanţii social-democraţilor din Alba, venirea premierului.
Conform surselor, premierul va veni însoțit de aproape toți miniștrii PSD din Guvern și cel mai probabil doar doi vor lipsi, dintre care și Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului.
Cel mai probabil premierul va veni în jurul orei 17.00, ţinând cont că toate cele 40 de organizații județene + cele 6 de sector din Bucureşti vor începe de la ora 16.00 conferința de partid, iar de la ora 17.00 va începe Congresul Național PSD, care va fi transmis pe ecrane uriașe, atât la toate organizațiile din țară cât și la televizor.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

11 septembrie 2014

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...