Actualitate

Sebeşul are ziar!

Clipboard01-610x225Primul număr al Ziarului Sebeșanul a ieșit de sub tipar. Toate cele 5.000 de exemplare ale primei ediții vor ajunge în aceste zile în cutiile poștale din oraș. De asemenea Sebeșanul poate fi găsit în următoarele locații: Librăria Daniela, Sanda Shop, Muhlbach Market, Motel Dacia, Magnetic Market Valea Frumoasei și Aleea Parc, Pub La Zvonuri, Benzinăria Trans Iviniș.
Orice comunitate are nevoie, e obligată, are dreptul să fie informată. Astăzi informarea sebeşenilor şi a celor care locuiesc în această zonă bogată, din Petreşti până la Cunţa, din Mărginime până în Lancrăm, din Săliştea până-n Pianu, din Loman până la Şpring, astăzi principala sursă de informaţie este ziarul „Sebeşanul”… sau cum ar spune saşii Muhlbacher…
O comunitate care se dezvoltă cultural, economic, are nevoie de o sursă de informaţie: astăzi această informaţie este oferită de Sebeşanul.
Într-o epocă în care informaţia a devenit un bun de preţ, în care poate să fie transformată în avantaje, în profit, în oportunităţi şi ocazii, ziarul „Sebeşanul” stă la dispoziţia celor care trăiesc în vechiul burg săsesc.
Începând din acest an sebeşenii au la dispoziţie o sursă de informaţie obiectivă, prezentă pe „toate fronturile”: administraţie (Consiliul Local), economie, cultură, sport şi tradiţii… Pentru că dincolo de economia care creşte la Sebeş, acest oraş oferă multe tradiţii: sunt tradiţii legate de comunitatea săsească şi de comunitatea românească, cele două embleme ale oraşului.
Astăzi, în 2013, oraşul Sebeş oferă nişte oportunităţi importante pentru investitorii germani, austrieci, italieni, oportunităţi care se răsfrâng pozitiv asupra localnicilor. Despre toate aceste oportunităţi, despre dezvoltarea economică, culturală, administrativă, „Sebeşeanul” vă va oferi cele mai importante informaţii, cu declaraţii, statistici, imagini, anchete, reportaje, cu tot felul de detalii privind evoluţia acestui oraş.
În sfârşit locuitorii din Sebeş au un spaţiu de unde îşi pot lua direct informaţia, unde se pot exprima, liber, fără constrângeri. Este vorba de „Sebeşanul”, sau cum îi spun saşii Muhlbacher.

Distribuie Acum

2 decembrie 2013

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALBA
Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...