Locale, Stiri, Stiri Sebes

Sebeș – Tânăr din Botoșani, reținut pentru furt

La data de 22 februarie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, sprijiniți de polițiștii din Brașov, l-au depistat și reținut pe un tânăr de 21 de ani, din județul Botoșani, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă reclamată poliției la data de 21 februarie 2020.

Se pare că, în cursul zilei de 21 februarie, tânărul, care era angajat la o societate comercială din Sebeș, pe fondul unor neînțelegeri avute cu reprezentanții societății, ar fi profitat de faptul că ușa unui birou a fost lăsată neasigurată și ar fi sustras suma de 1.000 de euro și 4.500 de lei. Ulterior ar fi luat un taxi, pentru a se deplasa acasă, în județul Botoșani.

Cu sprijinul polițiștilor rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliției Județean Brașov, autoturismul cu care se deplasa tânărul a fost oprit, pe raza municipiului Brașov.

Ulterior tânărul a fost condus la Poliția Municipiului Sebeș, unde a fost audiat. Asupra lui a fost găsita suma de 1.000 de euro și 3.500 de lei, care a fost indisponibilizată, în vederea restituirii către reprezentanții societatea păgubite.

Tânărul a fost reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt, iar în cursul zilei de duminică, 23 februarie, a fost prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care au dispus cercetarea lui sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

24 februarie 2020

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...