Actualitate, Locale, Sanatate, Stirea Zilei, Stiri, Stiri Aiud, Stiri Apuseni, Stiri Blaj, Stiri Cugir, Stiri Foto, Stiri Ocna Mures, Stiri Sebes, Stiri teius

Sebeș – Spitalul de Pediatrie, renovat în batjocură (foto)

În urma unor sesizări referitoare la felul în care au fost făcute renovările la Spitalul de Pediatrie din Sebeș, un reporter al ziarului nostru a reușit să fotografieze câteva exemple de ”finisaje” realizate la această instituție.

În imagini se poate observa că pereții dușurilor sunt acoperiți doar cu o vopsea lavabilă. Nu am reușit încă să facem rost de proiect pentru a ne putea exprima opinia și în legătură cu restul lucrărilor executate, dar este cert că, la prima vedere, aceste cabine de duș nu arată ca cele din Uniunea Europeană. Părerea noastră este că trebuie să realizăm proiecte și lucrări la standarde europene.

În aceste cabine de duș vor avea acces copiii internați, dar și persoanele care îi însoțesc. Puteți vedea în poze la ce distanță se află dușul. Asta înseamnă că un copil care nu este însoțit și are nevoie să se spele nu poate ajunge până acolo.

Am luat legătura cu primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor care ne-a declarat în exclusivitate că ”că nu va tolera lucrări de mântuială, nici la Spitalul de Pediatrie, nici în alte locuri unde au loc renovări.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

21 ianuarie 2019

About Author

administrator


ONE COMMENT ON THIS POST To “Sebeș – Spitalul de Pediatrie, renovat în batjocură (foto)”

  1. Acum, in ce măsură poate un jurnalist să evalueze calitatea unui finisaj sau calitatea vopselei. Exista vopselei care prin uscare se plastifiază și formează un strat de protecție hidrofug. Nu știu dacă este cazul la spitalul de pediatrie din Sebeș, însă zic că ar trebui investigat mai amănunțit înainte de a difuza, scrie o astfel de știre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...