Actualitate, Stirea Zilei

SEBEŞ: Scandal la o şcoală după şedinţa cu părinţii terminat cu intervenţia jandarmilor

După ce au participat la o şedinţă cu părinţii, două persoane din Sebeş s-au certat în curtea interioară a instituţiei de învăţământ. Un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea conflictului, iar un bărbat a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, miercuri, 6 mai, în jurul orei 17.00 de o femeie care a solicitat ajutor deoarece era înjurată, jignită, ameninţată cu acte de violenţă şi, se pare, chiar îmbrâncită de tatăl unui coleg de clasă al fiului ei. Jandarmii au intervenit de urgenţă, au aplanat conflictul şi au întreprins demersurile pentru transportarea femeii la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În urma verificărilor efectuate, din spusele celor în cauză şi a martorilor oculari, bărbatul a fost găsit principal vinovat de producerea situaţiei tensionate, acesta devenind violent în momentul în care femeia i-a semnalat faptul că între fiii lor ar exista o stare de tensiune. Identificat ca fiind N.C. ( 37 de ani ), domiciliat în Sebeş, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu 1000 de lei.

Jandarmeria Alba face apel la cetăţeni să nu profereze în public injurii, expresii jignitoare, vulgare sau ameninţări cu acte de violenţă deoarece, prin aceasta, încalcă regulile de convieţuire socială statuate de lege şi riscă să fie sancţionaţi contravenţional cu amendă cuprinsă între 200 lei şi 1.000 lei. În plus, atragem atenţia că dacă astfel de fapte sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, amenda este mult mai mare, fiind cuprinsă între 1.000 lei şi 3.000 de lei.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 mai 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...