ALBA ALBA
Sanatate, Stiri, Stiri Sebes

Sebeș – S-a redeschis Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal

Joi, 28 martie, la Sebeș s-a redeschis Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal. Proiectul de reabilitare a secției a fost susținut de compania Savini Due care a oferit suma de 100000 de euro, de compania Kronospan Sebeș care a oferit 54 de plăci de PAL din care s-a confecționat mobilier nou, în timp ce alți doi filantropi au donat obiecte de mobilier.
Primarul Municipiului Sebeș, Dorin Nistor a ținut să mulțumească public celor care au dat o mână de ajutor pentru realizarea acestui proiect important pentru comunitatea locală.

“Mă bucur că putem avea un loc cu condiții normale pentru copiii municipiului Sebeș și pentru toți cei care în anumite momente ajung aici. Era normal să avem și un cadru propice pentru desfășurarea activității cadrelor medicale de aici”, a precizat primarul municipiului Sebeș.

“Peste câteva zile ne vom relua activitatea într-un spațiu complet nou. Clădirea este complet renovată, s-au făcut recompartimentări, întregul mobilier este nou, avem grupuri sanitare la fiecare salon, condiții extreme de civilizate“, a explicat șeful secției Pediatrie, medical Ștefan Cărpinișianu. “Doresc să mulțumesc personalului din secție, asistente, infirmiere și îngrijitoare de curățenie, care au stat zile-n șir până noaptea târziu, iar picturile de pe pereți se datorează lor și doamnei Honceru care a avut această inițiativă“, a spus, la rândul său, managerul Spitalului Municipal Sebeș, Anca Franchini.Distribuie Acum

28 martie 2019

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Noi

Platforma Media Alba,
arie de acoperire tot județul Alba .
Platforma cuprinde:

Radio Hit FM Alba Regional
Radio Hit Fm din Apuseni
Ziarul Apulum
Revista Alba100%
Ziarul Sebesanul
Ziarul De Aiud
Ziarul Blajeanul
Ziarul Cugireanul
Ziarul Motilor
Anunturi Negociat.ro
PMAB

12 pagini de social media.
Informațile live, sunt destinate celor 340.000 de locuitori ai județului Alba, pentru a fi auzite, văzute sau citite.
Site-uri Partenere
Radio Alba apartamente de vanzareCentrale Electrice
Scrie-ne pe Messenger
Loading...