Actualitate, Cultura, Stiri

SEBEŞ. Prima expoziţie personală a artistei plastice Gabriela Auer din Alba Iulia

01.Până în data de 17 aprilie Centrul Cultural „Lucian Blaga” din Sebeş găzduieşte expoziţia personală a artistei plastice Gabriela Auer.

Gabriela Auer s-a născut la 14 martie 1969 la Alba Iulia, dar a copilărit în oraşul Zlatna. După ce a urmat Şcoala Generală şi liceul din Zlatna, în 1995 a absolvit Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, fiind licenţiată în ştiinţe economice.

Prima întâlnire majoră cu pânza s-a petrecut în anul 1988, dupa terminarea liceului: de atunci până în 1995 artista a realizat zeci de picturi în ulei pe pânză, aflate în diverse colecţii particulare, precum şi desene în creion şi în tuş.

În perioada 2003-2006, în paralel cu activitatea curentă (economist), Gabriela Auer a realizat o colecţie numeroasă de desene geometrice în tuş, unicate, cu efect 3D. Din anul 2011 a reînceput să picteze, iniţial în culori acrilice, apoi în culori de ulei.

Din 2012 Gabriela Auer urmează cursurile de pictură organizate de către Centrul de Cultură „Augustin Bena” din Alba Iulia. În iulie 2013 a devenit membră a Uniunii Artiştilor Plastici, iar din februarie 2014, membră a asociaţiei ARTTRAD Sebeş.

La 1 decembrie 2013 Gabriela Auer a participat la Salonul Naţional de Pictură de la Alba Iulia.
Gabriela Auer se află la prima expoziţie personală, iar noi îi dorim mult succes!

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

7 aprilie 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...