Actualitate, Politica, Stiri

SEBEŞ. PMP Alba îşi alege preşedintele oficial în ziua de 23 august

Conducerea statutară, oficială, a Partidului Mişcarea Populară filiala Alba va fi desemnată în urma Conferinţei Judeţene care va avea loc în ziua de 23 august.

Întâlnirea va avea loc cu începere de la ora 11.00 la Casa de Cultură Lucian Blaga din Sebeş.

PMP Alba are o conducere interimară încă de la constituire (septembrie 2013) – pe plan naţional PMP fiind înfiinţat în 23 iulie 2013.

„Am transmis invitaţii la toţi liderii PMP, inclusiv la Traian Băsescu”, a precizat preşedintele interimar al PMP Alba, deputatul Clement Negruţ.

PMP Alba a strâns deja 600 semnături pentru candidatul la alegerile prezidenţiale, dar targetul judeţean este de 5.700 semnături. Strângerea de semnături a fost oprită până la clarificarea numelui candidatului la prezidenţiale.

În ceea ce priveşte schimbarea candidatului PMP la prezidenţiale, Clement Negruţ a declarat: „Nu comentez până nu ajung la CNC-ul de marţi (n.a. – 19 august 2014). Am atâta experienţă să nu declar nimic deocamdată. Situaţia aceasta nu ne afectează deloc (n.a. – schimbarea lui Cristian Diaconescu cu Elena Udrea). Nici un partid nu şi-a decis candidatul în mod oficial. Avem o şansă să intrăm în turul doi şi nu putem să o ratăm! Iohannis aduce cea mai mare bucurie în rândurile PSD. Nici în tabăra noului PNL nu e o mare bucurie pentru posibilul candidat Iohannis…”.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

14 august 2014

About Author

Cititorul


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...