Actualitate

SEBEŞ: O tânără a fost jefuită pe o stradă din cartierul Aleea Parc

Poliţiştii din Sebeş i-au identificat pe doi bărbaţi bănuiţi de comiterea unei tâlhării, acum o lună, asupra unei tinere din Sebeş, în timp ce aceasta se deplasa pe o strada din municipiu.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii de investigaţii criminale din Sebeş au stabilit că în seara zilei de 25 martie, în jurul orelor 20,40, P.P.D., de 33 de ani, împreună cu P.V.I., de 22 de ani, ambii din Sebeş, cunoscuţi cu antecedente penale, folosind violenţa, i-au luat poşeta unei tinere, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din cartierul Aleea Parc, înspre domiciliu. Prejudiciul a fost evaluat de persoana păgubită la suma de 200 de lei.

La data de 22 aprilie a.c., poliţiştii l-au reţinut pe P.P.D şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş care a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.

Faţă de cei doi bărbaţi cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie precum şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracționale.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

23 aprilie 2015

About Author

Ziarul Apulum


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...