Actualitate

Sebeș: Întâlnire consultativă legată de reabilitarea clădirii centrului de sănătate

Joi 25 februarie 2021, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a participat la întâlnirea consultativă cu proiectanții și cu medicii de familie care își desfășoară activitatea în incinta centrului de sănătate, situat pe strada Mihai Viteazu din Sebeș, cu scopul de a discuta propunerea de proiect tehnic și detaliile de execuție în vederea reabilitării clădirii centrului de sănătate.

Clădirea are o suprafață de 373 de metri pătrați, fiind construită înainte de anul 1990.

Odată actualizat proiectul tehnic și detaliile de execuție, obiectivul de investiții va fi scos la licitație pentru demararea lucrărilor propriu-zise.

Managementul proiectului va fi în sarcina Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș, la fel ca și modernizarea dispensarului din cartierul Mihail Kogălniceanu, finalizată în anul 2020, a precizat primarul Sebeșului.

The post Sebeș: Întâlnire consultativă legată de reabilitarea clădirii centrului de sănătate appeared first on albapesurse.

Joi 25 februarie 2021, primarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a participat la întâlnirea consultativă cu proiectanții și cu medicii de familie care…
The post Sebeș: Întâlnire consultativă legată de reabilitarea clădirii centrului de sănătate appeared first on albapesurse.Read More

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

27 februarie 2021

About Author


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...