Anunturi Publice, Locale, Stiri Sebes

Sebeș – Dezbatere publică a documentației tehnico-economice a proiectului „Extindere și reabilitare Centru Îngrijire Persoane cu Handicap”!

ANUNŢ

Municipiul Sebeş, prin Direcția de Asistență Socială Sebeș, aduce la cunoştinţă cetăţenilor că a publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Sebeș documentația tehnico-economică „Extindere și reabilitare Centru Îngrijire Persoane cu Handicap ”faza Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții.

Conform prevederilor H.C.L. nr. 177/2015 privind aducerea la cunoştinţă publică a documentaţiilor tehnico economice aferente tuturor investiţiilor de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Sebeş, a H.G. nr. 1.065 din 11 decembrie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 decembrie 2020, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19;

În conformitate cu adoptarea măsurilor de distanțare socială, a limitării contactului dintre persoane, invităm pe toţi cei interesaţi să consulte documentația, accesând linkul

și să ne transmită părerile și observațiile pe adresa registratura@primariasebes.ro, până la data de 26.01.2021,ora 1400, inclusiv.

Primar,

Dorin Nistor

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

22 ianuarie 2021

About Author

administrator


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...