Actualitate, Stiri Cugir, Stiri Sebes

SEBEȘ : Caii se plimbă prin Municipiu ca in EVUL MEDIU! (video)

Luni am postat știrea cu caii din Cugir, care se plimbă prin Oras ca in EVUL MEDIU.

A venit rândul Sebeșului să aibă parte de aproape același lucru. Miercuri 31 octombrie 2018, un cal se plimba prin trafic exact la ieșirea de pe centrul istoric al Sebeșului. Animalul se plimba de bunăvoie printre autovehicule, chiar în momentul în care colegul nostru de la Radio Vorbea în emisiunea ”La ordinea zilei” despre problema cailor din Cugir, dar și despre problema cailor din Sebeș, de pe drumul Petreștiului.

Se pare că unul dintre acei cai, pe care îi vedem pe drumul Petreștiului, a fost mai naravaș și a ajuns până în centrul orașului Sebeș.

O sa repetam articolul din Cugir, doar că in loc de Cugir, o sa scriem Sebes.

Nu e chiar asa de mare difernta.

Una dintre filmările cele mai amuzante pe care le-am primit pe adresa stiri@ziarulapulum.ro a surprins miercuri 31 octombrie 2018, un cal fără stăpân mergea lejer, la pas aproape de centrul istoric al orașului. Imaginea cu acel cal patrulând în voie prin buricul târgului, pe lângă că este amuzantă și puțin îngrijorătoare, aduce o aură de Ev Mediu unui oraș care se dorește a fi unul european.

Dincolo de hilarul situației, faptul că acel cal circulă fără stăpân prin centrul Sebesului pune clar în pericol siguranța participanților la traficul rutier, dar și cea a trecătorilor.

Caii se plimbă prin centrul Cugirului ca în Evul Mediu (video)

 

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

31 octombrie 2018

About Author

administrator


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...