Actualitate, Stiri

Seară de distracţie, încheiată cu scandal pentru trei tineri din Alba Iulia

JandarmiTrei tineri din Alba Iulia s-au luat la bătaie şi a fost nevoie ca jandarmii să intervină de urgenţă. Doi dintre aceştia riscă să fie cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Incidentul a fost semnalat de o femeie, prin apel la 112, sâmbătă, 3 mai a.c., la ora 23.40. Apelanta a solicitat ajutor deoarece fiul ei era implicat într-o altercaţie în faţa unui local situat pe strada Gheorghe Şincai din municipiul Alba Iulia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a luat măsuri de stingere a conflictului. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că, după ce au consumat împreună băuturi alcoolice în mai multe baruri din Alba Iulia, în jurul orei 23.00, trei tineri au hotărât să-şi continue distracţia la o discotecă într-o comună învecinată. Ca mijloc de transport au ales maşina unuia dintre ei, iniţial proprietarul fiind de acord, cu condiţia ca autoturismul să fie condus de cineva care nu a consumat alcool. Nefiind găsită o astfel de persoană, între cei trei a izbucnit un conflict spontan, pe parcursul căruia proprietarul vehiculului a fost lovit în mod repetat. Acesta şi-a sunat mama, care la rândul ei a apelat la ajutorul jandarmilor.

Cei doi presupuşi agresori au fost identificaţi ca fiind A.N.G. (28 de ani), respectiv A.I.F. (25 de ani), ambii domiciliaţi în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către aceştia a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.

Distribuie Acum

Comentarii

Comentarii

5 mai 2014

About Author

Cititorul


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie-ne pe Messenger
Loading...